V/ Ulla Ipsen, Gyldengårdsvej 1, 3700 Rønne, tlf: 0045 56 99 00 96 - E-Mail - www.samolon.dk

Kennel Samolon
Afghan Hound & Chinese Crested

     

Forside Hundene Sidste Nyt Fotoalbum Gode Links Kontakt Hvalpenyt Om mig Gæstebog

Lidt om mig & min familie
  Jeg er gift med Preben, han har sin egen hund, en Sibirian Husky fra Canada. Vi bor på en lille landejendom ikke langt fra Almindingen.
Købte min første racehund 1980 en lille papillon da min daværende mand kun ville ha en lille hund. Entrede udstillingsringen første gang i 1982 og blev hurtigt bidt af sporten.  Dernæst blev valget af hund Samojedhunden, en race som jeg også holdt meget af, og begyndte at opdrætte under kennelnavnet Samolon.

Da tiden og avlen gjorde Samojeden til en hund med en del HD og andre fejl, og jeg i al den tid jeg har haft hund, har ønsket mig en Afghaner, besluttede jeg mig at vove springet i 1993. Mine børn var nu så store, at jeg kunne afse tiden til den store pelspleje, jeg var forberedt på jeg skulle få, når jeg anskaffede mig en så pelsfager hund.

Jeg har 4 børn. Den ældste Charlotte nu også "Bornholmer", hun er uddannet Hundefrisør og har sin egen Kerry Blue Terrier - Safira. Charlotte har udstillet meget som ung, som vil hellere nøjes med at kigge på nu.
Tim, min eneste søn, blev familiens første HHX Student i 2007. Han bor i Rønne og er startet i lære i efteråret 2007. Tim har altid ønsket sig en Riesenschnauzer.
Heidi, den næst yngste. Gift med Jonas, de bor på en landejendom, hvor Heidi har både kaniner, Geder, Høns og 3 heste, hvor af den ene er en Shirehest. Sammen har de datteren Emeli fra 2005 og sønnen Theis fra sep.2007. Heidi har Kennel Hallemarken, opdræt af Bearded Collie's. Vi rejser gerne på udstilling sammen.
Sidste skud på stammen er Maiken. Maiken er HHX Studerende. Som Tim elsker Maiken hunde, vores ene Affer Kandi var hendes øjesten (Kandi er her desværre ikke mere). Hun ønsker sig en Yorkshire Terrier.

Udover hunde har vi også fugle (Kanarier og Zebra Finker), 3 katte  i stalden og 2 Chinchilaer.


Preben og Jeg


Chili, Prebens hund fra Canada


Min første Papillon Gustav

 
 


En af mine sidste Somojeder


Charlotte

Tim
 
 

 
Jonas & Heidi


Maiken


Charlottes Safira

 
 


Jason, Heidi's 1. Bearded


Mit Barnebarn Emeli og Tage


Mit 2. barnebarn Theis her i fælleslur med moster Lotte

 
 


Meget savnede Kandi


Victor og Victoria

Førstefødte Chinunge :-)