13. Oktober . Dobbeltudstilling i Herlufmagle. En fantastisk weekend, hvor hundene elskede at være på udstilling, hvilket også gjorde sit udslag i høj haleføring og fantastiske kritikker. Lille Rosa på kun 13 måneder gav chamtæverne hale og blev BIK 2, med rec cert, og Bøgild bedste juior og lille Nelly fik en fantastisk kritik på trods af hendes lidt brede hovede, hvilket jo er svært at skjule ;-).
En helt igennem fantastisk dejlig weekend, i selskab med Heidi og Emeli og super forplejning hos brormand Mogens og Mie.

Denne weekend omfattede også et nyt hjem til lille Olivia, en dejlig pige Heriette Grann - var interesseret i Olivia, der skulle omplaceres (Olivia har boet hos Randi siden hun var 10 uger - lang historie). Det hele tegner godt og jeg er tryg ved at sende Olivia videre til Henriette.


Smukke Rosa BIK 2

 


Bøgild


Nelly


Emeli og Heidi

          

 

3. Juni. Faldt lige over en masse gamle billeder som nu ligger i fotoalbummet. :-)

1. juni - Hvalpene er nu 14. dage :-) og de stortrives, er lige ved at få øjne og Dora er bare så god en hundemor.

19. maj 2012. Dora & Dingeling blev forældre til 4 hvalpe hvoraf den ene var lille og bitte og jeg havde mine tvivl om den ville klare det, hvilket den heller ikke gjorde. Nu ligger der tre hvalpe i kassen og de er i trivsel :-) det er enormt dejligt med hvalpe og jeg elsker at gå og nusse om Dora og hendes små pups :-)

Maj 2012.
For året 2012 havde jeg sat mig for at det SKULLE blive positivt, eller jeg skulle gøre det positivt. Jeg kæmper stadig med den overbevisning.
Indtil nu har jeg ikke været på en eneste hundudstilling fordi energien ikke har været der, - sygdom og arbejdspres præger stadig min dagligdag, men NU vender det :-)
Hvalpe ventes om 10 dage og ferie lurer lige om hjørnet.

Jeg har også planlagt udstilling i juni måned så nu skinner solen.

Facebook har overtaget vores daglige opdateringer, så jeg har heldigvis kontakt til en masse dejlige mennesker fra nær og fjern, fundet familie og venner fra tidligere tider og mødt nye og fantaskiske mennesker.

- OG nu har jeg også ajourført min hp, så jo nu vender det og velkommen til et aktivt og dejligt år 2012.

       

2011

Mangt og meget er sket i det forløbne år, ikke et år jeg vil gemme på, faktisk helst slette det totalt af mi kalender, men det kan man jo ikke.
Sygdom har præget billedet - ikke min, men i husstanden. Børnene har haft et turbulent år, og arbejdsmæssigt har det været et mega resursekrævende, elskede hunde har jeg mistet og ikke at forglemme, at der ingen hvalpe blev ud af den parring jeg havde planlagt.

Det korte og det lange er - år  2011 - gider jeg ikke samle på--------------

November 2010

DKCH Samolons Martina McBride "Sara" & Secret Ale Afrodujak "Mikkel" er belvet forældre til 2 drenge og 3 piger den 19 november 2010 - Kennel Samolon's N'kuld

oktober 2010

Sommerhalvåret er bare fløjet af sted. mit arbejde Grennessminde & Aspie Bornholm har skiftet "bopæl" og det har krævet en masse energi, men jeg har øens bedste job, så giver jeg gerne en ekstra indsats, men det har så gået ud over opdateringerne af min hp -
med mange udstillinger har jeg da nået at deltage i og div. tilfredsstillende resultater, - Mikkel, " Secret Ale  Afrodujak" min export fra Polen er virkelig lovende, og har fået exelent og bedste junior, på flere udstillinger.
Yderligere er min yndig lille Mary "Samolons Mariah Carey" er flyttet til Joanna i Polen, og er udstillet to gange - og opnået to cert :-) stolt, det er jeg..... og tusind tak til Joanna for at passe og vise min lille Mary så smukt.
Samolon's Martina McBride "Sara" blev DKCH i en alder af 22 mdr. også noget jeg er stolt af :-) Mary og Sara's mor er tilbage i udstillingsringen og hendes come back resulterede i cert på Bornholm i august 2010.
En lille ny dreng pryder og regerer i flokken da jeg fik lille Dior Poison Gattaca "Speedy" med hjem fra verdensudstillingen i Herning. Jeg skal love for han lever op til sit kaldenavn :-) der er virkelig gang i den lille knægt ....... han har et super temperement og jeg glæder mig til at udstille ham i 2011.
Det har dog ikke kun været op-tider i min hundeflok, jeg har desværre måttet sige fravel til min afghanske mynde, Zippe, hvilket har bragt mig et stort savn, Zippe var angrebet af cancer i livmoderen og jeg måtte til sidst tage beslutningen om hun skulle sove ind i en alder af kun knap 8 år.


           
Mikkel                                                  Sara                                                         Speedy       

.......... Maj 2010

Mangt og meget er sket det sidste halve år. Samolons Martina McBride har fået endnu et cert og står nu til at blive dansk cbamp - altså hvis hun opnår det sidste cert.
Familien er øget med en lille pige -
Lotte og Thommas fik en datter i december, Greace blev så mit barnebarn nr 3.
Adskillige hundeudstillinger er besøgt - og rigtig gode resultater er opnået siden sep. 09.
En Eksport til Warszava - Samolons Mariah Carey "Mary" er flyttet til Johanna Grabowska, og en import fra Polen -Secret Ale Afrodyzjak er flyttet ind, en dejlig "rød og hvid" han-knægt på 10 mdr i daglig tale "Mikkel"

   

September 2009

Brøndbyudstilling i strålende solskin.... Denne gang var vejret med so - Heidi med sin Bearded Collie, Jason, Vibeke med Border terrieren, Harry og undertegnede med Viggo, Sara og Rasmus. Da vi ankom var der stillet telt op og Ditte stod klar til at overtage mine 2 kinesere, hvilket hun da også klarede til ug+ - Hentede cert hjem på Sara " Samolon's Martina McBride" og 2 bedste tæve, jubi det var da en karrierestart, første gang hun bliver udstillet i juniorklasse.... Rasmus fik det vi i "gamle dage" kaldte en "flad første". en kæmpe tak til Ditte og hendes "kennelboy".

Viggo Dalmarah's I'm The Only One fik sit 3. cert - og ny dansk champion. Heidi fik Exelent på Jason, men ikke placeret, og Vibeke fik Bedste hvalp i Racen, - så vi var nogle glade tøser der tog turen hjem til Bornholm igen.


DkCh KbhV05 Highflying Time Of My Life "Jason"
 

Harry og Ditte :-)

DKCH Dalmarah's I'm The Only One "Viggo"

Samolons Martina McBride "Sara"

August 2009

Sensommerskue: 30 august med dommer Carsten Birk. En rigtig hyggelig dag hvor der var en rigtig god stemning og åben kritik, hvilket gjorde skuet meget publikumsvenligt.
Resultaterne var da heller ikke til at kimse ad......-Lille Jasmin blev BIG baby nr 2 og Sara "Samolons Martina McBride" blev BIS hvalp ...... Viggo "Dalmarah's I'm The Only One" tog pladsen som BIG åben nr 3.


Jasmin BIG Baby 2

Sara BIS hvalp

Viggo BIG åben 3

 

Hillerød udstilling - I silende regn fra vi landende om morgenen til bedømmelserne var færdige i afghanerringen, satte sit præg på fremvisningen af Viggo - Dalmarah's I'm The Only One - det resulterede i en 2. pr hvilket var fuldt fortjent, han var hverken blevet luftet eller socialiseret inden han skulle i ringen pga det forbandede regnvejr.
Et var ellers en tur jeg havde glædet mig meget til, dels fordi jeg nu endelig har fået "styr" på Viggo, og selvfølgelig fordi jeg havde min datter og barnebarn, med, så det skulle være en rigtig hyggetur. der desværre druknede i regn.
Dog holdt regnen op da Heidi skulle i ringen med sin beardedcollie, et come back efter en lang udstillingspause, men som gav bonus..... Bedste Champ han og 4 bedste han.

DkCh KbhV05 Highflying Time Of My Life "Jason"

Emeli var heppekor når mor og Jason var i ringen.

Juli 2009

Nu er der endelig 2 af hvalpene der har fået nyt hjem - Kalle er flyttet til Rønne og Lillebror flytter til Østermarie i næste week-end.. Sprit er flyttet til Sjælland, jeg er dog stadig medejer, men det giver lidt problematikker med alle de hanhunde, og når der så pludselig var en kabale der kunne gå op, tja så blev det sådan at Sprit flyttede til Mia og Mias hvalp Ami "Jasmin" flyttede til mig :-)

 


Jasmin


Jasmin


Bornholmsudstillinger.
Dobbeltudstilling lørdag små selvskabshunde og DKK udstilling søndag. En helt igennem super hyggelig week-end og der kom da også en masse gode placeringer, samt nogle jeg ikke har tænkt mig at nævne her, da de ikke er værd at skrive om :-).
Søndag var det Sara, Mia, Viggo og Zippe der skulle udstilles. Også her var Ditte en uvurderlig hjælp da det slog til at begge racer skulle i ringen samtidig.
Viggo - Dalmarah's I'm The Only One - som jeg har kæmpet med i 2 år for at folk skulle kunne røre ham, opførte sig super pænt i ringen og det gav bonus, CERT og BIR og BIG 4. Derimod havde Zippe, Samolons Kiss An Angel, smidt hele sin ellers kønne pels, så det blev til en 1.1. men ikke mere, hvilket var rimeligt.............
I ringen med de små Kinesere, gik det også rigitg godt, Mia - HOP SA SA Next Germanika, 1. præmie på trods af hun har en lille tandfejl, så det var også okay, lille Sara Samolons Martina MC Brideblev bedste hvalp.


Viggo BIR og BIG 4


Lille Sara tager et velfortjent hvil - bedste hvalp


Mia 1. pr

Lørdag var det Rasmus - Amazing Pegasus Outcake og lille Sara - Samolons Martina MC Bride der gjorde dagen til noget specielt. Rasmus blev Bedste åben han og bedste han nr 4, Lille Sara blev bedste hvalp og BIS hvalp 2.
En kæmpe tak til Ditte der handlede de små og som har været en uvurderlig hjælp hele week-enden.


Rasmus Beste han 4


Sara BIS 2 hvalp


Bis hvalpene

Juni 2009 var måneden hvor min yngste datter Maiken blev HHX student.

Maj 2009
Et travlt år på arbejde har gjort jeg ikke er kommet på udstilling før i år, så lagde ud med forårsskue DKK kreds 8.
I dejligt solskin og med hunde der var tændt på udstilling samt en masse hyggelige søde mennesker blev det en rigtig dejlig dag, Resultaterne kan jeg heller ikke klage på: Tage "Yazin Dream On Baby" blev 3. bedste Champ. Og lille Sara "Samolons Martina MC Bride" blev bedste baby og BIS 3 hvalp
Maria og Tage vandt desuden Juniorhandling.


Bedste champ 3


Bedste Baby
 BIS hvalp 3


Bedste Juniorhandler


Maria og Tage

Oktober 2008
Dkk kreds 8's efterårsskue løb af stablen 19. oktober, og selvom det har regnet og regnet, var vejrguderne med os, så lige netop denne dag holdt det tørvejr. Jeg havde valgt kun at melde Tage til, og det med rette, han blev Bedste Champ i champgruppen, og B.I.S. 3 godt gået af den efterhånden "gamle" dreng.
28. Oktorber drog jeg til Polen for at hente min lille nye Chinese Crested pige, fra Kennel Germanika. En smuk lille rød/brun sag Germanika's Hop Sa Sa, - Mia -  Se mere om Mia under "hundene" "Mia"
 


Tage Bedste Champ og B.I.S. 3

Mia blev taget godt imod i familien, her i armene på Emeli

September 2008
Dora og Rasmus
har parret og hvalpe ventes i uge 48, se mere under "hvalpenyt"

August 2008
Tiden flyver og jeg kan dårlig følge med, Bornholmsudstillingen er overstået, ikke med de resultater jeg havde håbet på, men trods alt acceptabelt. For de små selvskabshunde var der trippel-udstilling, Afghanerne var kun på om søndagen. så det var godt nok med fuld fart hele week-enden, jeg havde tilmeldt Sprit, Rasmus og Iben samt Viggo og Zippe - . det var en oplevelse, og jeg fik næsten hele præmieskalaen i denne week-end, nogle præmieringer bedre end andre.............


Henni og undertegnede klare verdenssituationen, mens Maiken nusser Grunk


Heidi finpusser Iben inden slaget skal
stå.

 


Bornholmsudstilling set fra oven :-)

Viggo ville lige give en "krammer"

Mangt og meget er sket i min hundeflok, Grunk, min ene afghaner som jeg havde udstationeret på Sjælland er kommet til øen igen, og nu bor hun hos min yngste datter Maiken, og nyder at være en smæk forkælet alenehund. Nalle, den hvide kineser er flyttet til Jylland til en ung pige der havde Vhippet i forvejen. Nalle var en stor hund og han blev totalt moppet af den andre kinesere jeg har i huset, derfor valgte jeg at finde et nyt hjem til ham, nu går han og nyder tilværelsen som "Nordjyde".
Sprit er lige som kommet ind i huset ad bagvejen, jeg havde i sin tid lagt billet ind på en parring mellem ham og Dora, men så blev det hverken værre eller bedre end han flyttede ind og tager nu sin del af min opmærksomhed :-)
 

Marts 2008
Udstillingssæsonen
startede i Herlufmagle for mit vedkommende, og jeg havde glædet mig helt vildt til endelig at komme på udstilling igen. Det var lidt som "i gamle dage" med Heidi med i bilen - Glæden blev ikke mindre af at både "Samolon's Lord of the Ring & Samolon's Lord of Destruktion "Frodo & Diablo" og deres respektive ejere ville komme på udstilling, Diablo var dog kun med på en "kikker", hvorimod Frodo var tilmeldt i babyklasse sammen med Samolons Lady Sharlotte "Iben".
Iben blev BIR Baby og Frodo BIM baby,
så det kunne ikke være bedre. Sea Fires Gandalf "Gizmo" skulle stille i åben klasse, og det gik fint, 3. vinder- humøret var i top - dog fik  Amazing Pegasus Outcake
- Rasmus en 2. pr, men han kommer igen :-) - Udstillingen trak ud så vi var desværre nødt til at køre inden store ring begyndte, for at nå færgen i Ystad - her i vinterhalvåret er "Bornholm" nærmest lagt i dvale hvad angår færgeafgange.


Lizette med favnen fuld                  Iben's debut i udstillingsringen                             Gizmo i al sin pragt                                Rasmus var super dygtig :-)


Februar 2008
Lisetta Nava
skrev disse ord da hun var på vej til "solskinsøen" for at hente Samolon's Lord of The Ring "Frodo"
                                         

December 2007

4. december så kennel samolon's L'kuld verden. Dora og Sprit blev forældre til 3 små hvalpe, 1 pige og 2 drenge. Hvalpene kan ses og følges på "hvalpesiden".

September 2007

Den 18. September så mit andet barnebarn dagens lys, Heidi & Jonas forøgede familien med en dejlig dreng Theis. Theis så dagens lys  6 dage før jeg passerede et halvt århundrede, så han nåede lige med til min fødselsdag :-).
På grund af heftig aktivitet på arbejdet, familieforøgelsen og min runde dag har jeg valgt at holde "udstillingsfri" resten af året. Desuden har jeg Parret Dora, mere om dette senere, jeg vil lige være sikker på alt går som det skal og krydser fingre for hun denne gang vil føde til terminen og ikke en uge før.


En stolt storesøser Emeli   


lillebror Theis 

8. september, sensommerskue Bornholm. Mine forventninger voenpå sidste week-end var ikke store da jeg kørte til Sensommeskue med *Amazing Pegasus Oatcake* Rasmus, *American Spirit By Change Of Heart* Sprit og *Yazin Dream On Baby* Tage, som jeg havde meldt til skue. Dog var jeg noget spændt på Rasmus kritik, det var jo første gang han skulle i ringen, men han skuffede absolut ikke, blev skuets 2. bedste Baby og BIS 3 hvalp, spændingen var dog endnu større med Sprit, han havde kun været i huset i 5 dage og hvordan ville han opføre sig i ringen, men han var dygtig, rigtig dygtig og fin en god kritik. Tage skulle Jeanette udstille og bagefter juniorhandle. Tage blev 2. bedste champ og BIS 3, tju haj det var en glad handler der var i ringen med ham. - Da de så gik hen og vandt konkurrencen om bedste juniorhandler, ja så ville glæden ingen ende tage. Så det var en rigtig god dag.

   
Rasmus                                                                              Sprit                                                                     Tage
2.September - Udstilling i
Silkeborg MKB ohh hvilken tur. Det har bare ikke været værre - og nu er det slut med flere udtillinger i år!!!!!!!!!!!!! Med Maiken og Jeanette som hjælpere og i min nye bil, var mine forventninger til Silkeborg-week-enden store. Men ak og ve, først 1½ times kø på motorvejen, jeg skulle ha mødtes med Renate kl 16 for at hente Spirit som skal parre Dora nu når hun kommer i løb, men det blev først kl 17.15 så Renate kom for sent til den fest hun skulle til. - Nå men ovenpå den lange køretur fra Bornholm havde vi besluttet at vi skulle "spise i byen" - men først havde tjeneren glemt vores bestilling så efter en lille times ventetid på maden, var den kold i midten da vi fik den, så måtte vi vente yderligere på at få en ny omgang mad......... hm... Nå men efter vi var inkvarteret osv var tiden inde til at få lidt søvn inden udstillingen søndag. Viggo go Zippe blev tøjret til hver en sengestolpe, så kunne de små bare løbe og hygge sig. Kl 4 om morgen bliver vi så vækket ved at Viggo har vrøvlet sig ind i snoren er er ved at blvie kvalt, så jeg farer op for at befri ham, han vender sig og bider sig fast i min arm, men det får han bare gøre, jeg skulle jo ha ham løsnet., og det fik jeg da også, og et par dybe huller i armen. Med et vådt håndklæde viklet om forsøger jeg så at få lidt mere søvn, men bliver så helt paranøja, stivkrampe????? det var jeg jo ikke vacc. imod de senste 20 år tror jeg, så jeg hører med Maiken om vi ikke lige skal smutte en tur på skadestuen og få det ordnet - som sagt så gjort - av av av.
Nå men søndag skulle vi så på udstilling, Zippe lider af en ligtorn på hendes ene pote, men når hun løber på græs humper hun ikke, og løbe på græs skulle vi jo, men det regnede og var mudret så da vi skal ind med hundene glider jeg og kommer til at jokke hende på tåen - stakkels hund - så nu humpede hun rundt og fik selvfølgelig kun en 2. pr, - værre var det med Viggo, han var ellers sød at dommeren måtte se hans tænder osv, men da han skulle tage ham ned over skuldrene vender Viggo sig om og makerer rundt om dommerens arm ( han har jo garanteret været pisse øm pga kvælningen om natten, men det tænkte jeg ikke på på det tidspunkt ) men resultatet var ud af ringen med et 0 - så det var den udstilling.............. Så var det bare at få vendt næsen hjemad, og for at gøre det hele fuldendt var færgen forsinket, så når vi kom til Ystad kunne vi sidde i bilen og glo en lille time inden færgen kom.


Spirit (udtales på bornholmsk "sprit")
American Spirit By Change Of Heart

 

Juli 2007
Traditionen tro var der Bornhomsudstilling i denne måned, og her på hjemmebane havde jeg valgt at møde talstærkt op. Lørdag den 30 juni var det Specialklubsudstilling hvor dommer Yvonne Meintjes fra Sydafrika skulle dømme mine små kinesere. "Dora" Rådjurstigens Izadora fik 1. pr 2. vinder med ck, så det var okay, men mine hanhunde kunne hun virkelig ikke lide, så det blev til to 2. pr og ud af ringen ........... Nå men jeg havde jo chancen igen søndag den 1. juli på DKK's udstilling. Her var det kun de to hanhunde af kineseren jeg havde meldt til, og jeg var optimistisk, det kunne umuligt blive værre end om lørdagen, men jeg skulle blive klogere... "Nalle" Rådjurstigens Leonardo Da Vinci, fik igen 2. pr fordi han var for stor, og så lagde dommeren ud med en 1. pr til "Gizmo" Sea Fire's Gandalf - men dommeren ville så ha kontakt med Gizmo og det ville Gitzmo ikke - så han trak sig væk og resulut vendte dommeren om på hælen og afleverede det røde bånd til ringsekretæren og tildelte Gizmo et 0 - det er det første 0 jeg har fået i alle de 26 år jeg har udstillet hunde, men tja en gang skal jo være den første.......... dommeren var Henrik Johansson fra Sverige.
Det gik dog helt anderledes i afghanerringen, her var det Yvonne Meintjes fra Sydafrika der skulle dømme "Viggo" Dalmarah's I'm The Only One og Zippe, Samolons Kiss an Angel. Her gjorde vi rent bord, begge fik cert og Viggo blev BIR og Zippe BIM, yderliger blev Viggo BIG 4.
Desværre var der ingen der havde tid til at tage billeder af mine hunde i ringen :-( så de må komme på et andet tidspunkt.

Juni 2007
MIn søn Tim blev Student.
  


Virkelig "depri" ovenpå *Dora fødsel..............
jeg måtte lige krænge mig op , - jeg havde bare sådan glædet mig til de hvalpe - sad og "skøjtede på nettet" for at se hvad der var af "puffer" rundt omkring i norden, og jeg faldt helt tilfældigt over en hjemmeside hvor der var hvalpe der tiltalte mig - de var nemlig sorte, og efter linjer fra en hanhund jeg havde tænkt mig til Dora, og der var en Black and Tan der ikke var solgt.............. *Amazing Pegasus Oatcake* Rasmus har nu indtaget en ledig plads i min seng :-).
Rasmus er født i Hillerød og hvilken hjemtur jeg havde da jeg hentede ham....... hunden opførte sig eksemplarisk, sad på skødet af Maiken så det var hyggeligt nok, blev hverken køresyg eller noget, men så punkterede bilen i Øresunds tunnellen - det var en rigtig uhyggelig oplevelse at skulle skifte hjul i en tunnel, ingen krybespor, en h...... larm og om kap med tiden for at nå færgen i Ystad. Ordensmagten var på stedet mindre en et minut efter jeg havde sat katastrofeblinket på og det var meget flinke til at hjælpe med hjulet. Nå videre til Sverige, nu skulle vi ikke ha flere forsinkelser for så ville vi ikke nå færgen - men sådan skulle det ikke være, nej så kogte bilen, og gode råd var dyre, ind til en tank - som viste sig at være en automattank, - hmmm genere en svensker der gik med en højtryksspuler, - og af med dækslet, og er der nogen der har prøvet at tage et dæksel af en køler der koger? hmm springvand i bilen, dækslet fløj af h........ til og vi kunne ikke finde det igen, nå på med vand i køleren, en prop af papir i hullet i stedet for proppen og afsted til færgen - og jo vi nåede det lige i sidste sekund.........

               
Rasmus på farten                                           Rasmus træt!                     

Maj 2007
20 maj en rigtig trist dag .....
Dora's fødsel gik i gang, en uge for tidlig, og det var ikke nogen succes. De to af hvalpene var døde ved fødslen og den ene levede indtil dyrlægen kom, mandag formiddag, vi besluttede at den skulle aflives, den ville hverken sutte eller noget, og havde hul i maven, så der var ikke noget at stille op. hm trist, men der var dog en der levede og virkede frisk, så det var lidt plaster på såret  over dem der ikke overlevede. Dora var meget urolig og jeg var sikker på hun ville fortælle mig noget, men jeg kunne/ville ikke tyde hendes sprog, og den sidste hvalp tog på i vægt og spiste og sov så den ville overleve - men min 6. sans sagde mig der var "noget"  og den lille pige klarede også kun skærene i 5 døgn, hun spiste og tog på i vægt i de første 3 døgn og derefter gik det den anden vej, og så 5. døgn var det slut, og det var selvfølgelig det Dora forsøgte at fortælle mig, at der også var noget galt med den sidste hvalp.

 

Selvom hvalpegården er sat op til Dora og hendes hvalpe, når de engang kommer - kan den selvfølgelig godt benyttes af en afghaner indtil da :-)

5. Maj Forårsskue i kreds 8. Igen var det absolut det bedste vejr man kan tænke sig at holde forårsskue i. Det var en rigtig hyggelig dag, og Tage "Yazin Dream On Baby" blev BIS 3 , det gjorde jo ikke dagen ringere :-) Gizmo " Sea Fire's Gandalf"deltog også, han opførte sig som en "superstjerne" ikke noget med at trække sig for dommeren eller noget, han fik en super fin kritik. Dommer for skuet var Annette Bystrup som var med til at gøre skuet til en succes med hendes professionelle bedømmelse af alle hundene og meget behagelige væremåde.

4. Maj deltog vi i handlerdag med instruktør Anneli Dahl fra Sverige. I det dejligste vejr lærte vi en masse og Anneli var en dygtig og underholdene instruktør.

2. Maj - Tage og jeg hyret til statister i Anna Pihl, den danske krimiserie. Det var simpelthen bare en oplevelse at være med i optagelserne til Anna Pihl, og Tage syntes det var så fedt at alle de mange forskellige mennesker skulle klappe og ae ham mens vi ventede på optagelserne.
Vi måtte desværre ikke tage billeder, så det eneste der på nuværende tidspunkt bevidner vi var med i optagelsere er billedet af camera-bussen her.


Marts 2007
17 marts - Myndeklubbens udstilling i St Værøse.
I årets hidtil værste storm tog jeg igen turen til udstilling på Sjælland. Det var med en sneglefart vi kom til udstillingen, men frem kom viu da. Igen var Maiken med som kennelpige, og det var "Zippe" Samolons Kiss An Angel der skulle bedømmes. Zippe fik 1. pr, Ck BIK 2, så det var okay. På grund af vejret smuttede vi fra udstillingen så snart bedømmelsen var færdig, så det var en "tju-haj" hurtig tur.


 11 marst - Udstillingssæsonen
starter med udstilling for Små Selskabshunde i Strøby den 11-3. Det var en ganske god udstilling, hvor "Nalle" Rådjurstigens Leonardo Da Vinci, blev bedste juniorhan, "Gizmo" Sea Fire's Gandalf fik 1. pr (og han var pæn slank :-)) "Dora" Rådjurstigens Izadora fik 1. pr 2. vinder med ck, så det var dejligt. Denne gang havde jeg min datter Maiken med som "kennelpige" og det var rigtig hyggeligt. Efter udstillingen gik turen ned til Helle med Yorkshire,ne for en tiltrængt kop kaffe og lidt mad.

Februar 2007 - Så kom jeg ud af starthullerne og med at  ringtræne igen. Som noget nyt har Jeanette kastet sin kærlighed på Tage og er en ivrig og dygtig og stolt juniorhandler.

   

Kineserne blev også glade for at komme ud og arbejde igen, men lidt gemmeleg, ja det var da ikke af vejen.

   
borte borte - tit tit                                                             ja ja vi kommer nu                                                           hvad var det så vi skulle?